Kinizsi Százas Encián emlékek Téli Teljesítménytúra További események hirdetőtábla Egyesületünkről Kapcsolat
Itt vagy most : : Kinizsi Százas : : Információk : : további információk   

További információk a Kinizsi Százas résztvevőinek

A kísérő gépkocsit igénybevevő résztvevők azt a forgalmi rendszám, típus és szín megjelöléssel a nevezéskor nevezési lapjuk hátoldalán, vagy a rajtot megelőző napon 18,00-ig a kte.levelek@gmail.com –on (kísérő gk. tárgy megjelölésével), a rajtszám(ok) feltüntetésével azt regisztrálni kötelesek. Ezt elmulasztókat, valamint az erdészeti utakra behajtó gépkocsikhoz tartozó túrázókat a helyszínen, vagy utólagosan kizárjuk. Az erdészeti sorompók a rendezvény biztonsága érdekében nyitottak, de az utakat csak az engedélyekben meghatározott rendszámú rendezői járművek vehetik igénybe.

-------------------------------------------------------------------------------

A talált tárgyakat a rendezőség a pontok zárása után megpróbálja a célba eljuttatni. Amennyiben ez nem sikerül, vagy a tulajdonos nem jelentkezik a tárgyért, azt egyesületünk szertárában őrizzük a következő Kinizsi Százasig. A talált tárgyakról év közben levélben, valamint a kte.levelek@gmail.com címen lehet érdeklődni.
Ha egy talált ruhadarabért nem jelentkezik senki, akkor azt a Bányahegyi ponton a túrát feladó és ott alvó résztvevők számára rendelkezésre bocsájtjuk.

-------------------------------------------------------------------------------

Tekintettel arra, hogy a kutyákkal kapcsolatos állatvédelmi és természetvédelmi elvárásoknak nem tudunk eleget tenni, továbbá gazdáik részéről a vonatkozó jogszabályok betartását nem tudjuk garantálni, teljesítménytúráinkon 2006 évtől a kutyával történő indulást nem engedélyezzük..

-------------------------------------------------------------------------------

A Kinizsi Százast minden év május utolsó teljes hétvégéjén rendezzük meg, Ettől csak a pünkösdi ünnepnappal történő egybeeséskor térünk el. A következő Kinizsi Százas időpontját a túra programfüzetében közzétesszük.

Linkek

>>KINIZSI 25 ÉS 40 TELJESÍTMÉNYTÚRÁK KIÍRÁSA
>>KINIZSI 25 ÉS 40 NEVEZÉSI LAP


Google Earth programmal megtekinthető vektoros állomány (KMZ):
k100_utv.kmz - Piros vektoros vonal egyben, valamint a Rajt, a Cél és az Ellenőrzőpontok megjelölt helyeivel

GPS kompatibilis állományok (GPX - Nyomvonal / Track): (jobb gomb, link mentése másként...)
k100_utv.gpx - Egyetlen nyomvonalat tartalmaz, magassági adatokkal, a Rajt, a Cél és az Ellenőrzőpontok megjelölt helyeivel
k100_utv_jelzes_2017.gpx - Több nyomvonalat tartalmaz, az előző verzió turista-útjelzésenként szétvágott változata (2017)
k100_utv_track.gpx - 19 db Nyomvonalat / Tracket tartalmaz, egyenként 500 db Nyomvonalpontnál kevesebbel - GPS-be tölthető!!!


Időjárás

Felhőkép

HÉV menetrend

Vasúti menetrend

Autóbusz menetrend

Copyright © 2010 www.kinizsi.org - Kinizsi Természetbarát Egyesület. All Rights Reserved.